Pidä nahkasohvasi suojassa auringolta

Onko sinulla kotona nahkasohva? Jos näin on, sinun täytyy olla siitä erittäin ylpeä. Loppujen lopuksi nahkasohva ei voi olla vain esteettisesti hyvä voimavara, vaan se voi varmasti olla mukava istua. Nahkaa on nykyään saatavana useissa eri väreissä, kuten mustana, valkoisena ja jopa harmaana. Siksi sinun tulee yrittää parhaasi säilyttää sen ulkonäkö. Huomaa kuitenkin, että yksi tärkeimmistä nahkavaurioita aiheuttavista tekijöistä on auringonvalo. Miksi niin?

Miten aurinko vahingoittaa nahkaa?

Auringonvalo koostuu ultraviolettisäteistä. Näiden säteiden tiedetään vaurioittavan ihoa varsinkin jos iho on alttiina sille hyvin pitkään. Mutta ei vain sitä. Tämä johtuu siitä, että nämä UV-säteet vahingoittavat myös nahkaa. Nahkasohva voi halkeilla, kun se altistuu auringonvalolle erittäin pitkään. Nahkasohva, jossa on paljon halkeamia, voi olla melko epämiellyttävää katsoa. Halkeilun lisäksi nahka voi myös haalistua. Tästä syystä nahkasohvasi voi menettää eloisuutensa, jos annat sen olla auringossa erittäin pitkään.

Kuinka pidät nahkasohvasi turvallisena?

Voit suojata nahkasohvasi auringolta käyttämällä ikkunakäsittelyjä. Voit valita laajasta valikoimasta ikkunakäsittelyjä verhoista, verhoista, kaihtimista, kalvoista tai jopa ikkunaverhoista. Näiden asioiden hyödyntäminen on erittäin käytännöllistä, koska ne suodattavat auringonvaloa, joka tulee kotiisi ja loistaa nahkasohvallesi. Jos epäilet, että nahkasohva altistuu liikaa auringolle tietyllä kotisi alueella, sinun kannattaa harkita sen siirtämistä toiseen paikkaan. Siirrä se paikkaan huoneessa, joka saa enemmän varjoa kuin auringonvaloa koko päivän ajan.

Comments are closed.